Eslöv Stormarknad AB (Ica Kvantum)

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Eslöv Stormarknad AB (Ica Kvantum) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Eslöv Stormarknad AB (Ica Kvantum) är ett av dem. Statusen för Eslöv Stormarknad AB (Ica Kvantum) är att Bolaget är aktivt.

Eslöv Stormarknad AB (Ica Kvantum) är ett Aktiebolag och skapades 1973-10-25. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Eslöv Stormarknad AB (Ica Kvantum) ska trivas.

Eslöv Stormarknad AB (Ica Kvantum) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet som medlem i ICA förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eslöv Stormarknad AB (Ica Kvantum) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Eslöv Stormarknad AB (Ica Kvantum) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Eslöv Stormarknad AB (Ica Kvantum) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-69180.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Eslöv Stormarknad AB (Ica Kvantum) är Jarnhus, Jonas Peter som är född 1961 och har titeln VD, Jarnhus, Jonas Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Peterson, Magnus Sven Vilhelm som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lindgren, Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Andersson, Åke Lennart som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln RevisorPartille Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Eslöv Stormarknad AB (Ica Kvantum) har 556184-5412 som sitt organisationsnummer.