Skånska Ferroal Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Skånska Ferroal Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Skånska Ferroal Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skånska Ferroal Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skånska Ferroal Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-05-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Skånska Ferroal Aktiebolag ska trivas.

Skånska Ferroal Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva plåtslagerirörelse ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skånska Ferroal Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Skånska Ferroal Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Skånska Ferroal Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-17530.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Jönsson, Bengt Åke Östen -Larsson, Lars Håkan -Skog, Per Johnny i förening med en av -Andersson, Lars Göran -Persson, Jan Åke Gustaf -Skoglund, Bo Peter Michael Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Skånska Ferroal Aktiebolag är Jönsson, Bengt Åke Östen som är född 1958 och har titeln Vice VD, Skog, Per Johnny som är född 1957 och har titeln Extern VD, Larsson, Lars Håkan som är född 1964 och har titeln Extern vice VD, Jönsson, Bengt Åke Östen som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Jan Åke Gustaf som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotSkoglund, Bo Peter Michael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Nils Carl Göran som är född 1952 och har titeln Revisor, Ekman, Paul Olof Jakob som är född 1958 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorTremissis AB som är född och har titeln Revisor.

Skånska Ferroal Aktiebolag har 556181-0721 som sitt organisationsnummer.