Analysera-ord, bild & form i Skåne AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Analysera-ord, bild & form i Skåne AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Eslöv här finns det många olika Aktiebolag. Analysera-ord, bild & form i Skåne AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Analysera-ord, bild & form i Skåne AB är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 556165-0341.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 046-294590 alternativt besöka eller skicka post till Analysera-ord, bild & form i Skåne AB på följande adress Västerg. 48, 241 31, Eslöv.

Analysera-ord, bild & form i Skåne AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Analysera-ord, bild & form i Skåne AB så sitter följande personer i styrelsen: , Larsson, Jan Inge som är född 1938 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolaget s verksamhet ska vara att bedriva journalistik, foto och grafisk formgivning samt produktion, analys och granskning av text.