Aktiebolaget Bröderna Ottossons Cementvarufabrik.

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Aktiebolaget Bröderna Ottossons Cementvarufabrik. är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Bröderna Ottossons Cementvarufabrik. är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Bröderna Ottossons Cementvarufabrik. är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Bröderna Ottossons Cementvarufabrik. är ett Aktiebolag och skapades 1972-05-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Bröderna Ottossons Cementvarufabrik. ska trivas.

Aktiebolaget Bröderna Ottossons Cementvarufabrik. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av cementvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Bröderna Ottossons Cementvarufabrik. är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är Aktiebolaget Bröderna Ottossons Cementvarufabrik. Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Bröderna Ottossons Cementvarufabrik. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-61000.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Bröderna Ottossons Cementvarufabrik. är Ottosson, Jan Olle som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Berit Laila Irene som är född 1943 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Bröderna Ottossons Cementvarufabrik. har 556164-3445 som sitt organisationsnummer.