Delvator Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Delvator Invest Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Delvator Invest Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Delvator Invest Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Delvator Invest Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-02-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Delvator Invest Aktiebolag ska trivas.

Delvator Invest Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva handel inom maskinbranschen, uthyrning av maskiner, bilar, inventarier och övrig därmed hänförlig verksam- het samt förvaltning av fast och lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Delvator Invest Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Delvator Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Delvator Invest Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-69200.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Delvator Invest Aktiebolag är Arvidsson, Lars Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilius, Anders Erik som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Jan Axel Peter som är född 1950 och har titeln Revisor, Ganestam, Ingvar Nils-Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Delvator Invest Aktiebolag har 556159-2816 som sitt organisationsnummer.