Sixten Petersson Plåtslageri Aktiebolag

Skåne län

Information

Sixten Petersson Plåtslageri Aktiebolag är ett bolag som finns i Eslöv. I Sixten Petersson Plåtslageri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petersson, Bror Sixten som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Modée, Louise Birgitta som är född 1976 och har titeln Suppleant, Petersson, Helén Alexandra som är född 1977 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sixten Petersson Plåtslageri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sixten Petersson Plåtslageri Aktiebolag på telefon 0413-19080.

Bolaget skall driva plåtarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sixten Petersson Plåtslageri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sixten Petersson Plåtslageri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sixten Petersson Plåtslageri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sixten Petersson Plåtslageri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sixten Petersson Plåtslageri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Sixten Petersson Plåtslageri Aktiebolag har 556145-9586 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.