Svalners Bensin- och Service Aktiebolag (Statoil)

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Svalners Bensin- och Service Aktiebolag (Statoil) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Svalners Bensin- och Service Aktiebolag (Statoil) är ett av dem. Statusen för Svalners Bensin- och Service Aktiebolag (Statoil) är att Bolaget är aktivt.

Svalners Bensin- och Service Aktiebolag (Statoil) är ett Aktiebolag och skapades 1970-10-05. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Svalners Bensin- och Service Aktiebolag (Statoil) ska trivas.

Svalners Bensin- och Service Aktiebolag (Statoil) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva bensinstations-, bilservice, och reparationsverkstadsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svalners Bensin- och Service Aktiebolag (Statoil) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Svalners Bensin- och Service Aktiebolag (Statoil) Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Svalners Bensin- och Service Aktiebolag (Statoil) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-12789.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Svalners Bensin- och Service Aktiebolag (Statoil) är Svalner, Lars Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svalner, Britt Rose-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Svalners Bensin- och Service Aktiebolag (Statoil) har 556139-7323 som sitt organisationsnummer.