Flyinge Verkstads Aktiebolag

Skåne län

Information

Flyinge Verkstads Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Flyinge Verkstads Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Flyinge Verkstads Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Flyinge Verkstads Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1969-06-16. Men sedan 1980-01-01 så har Flyinge Verkstads Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Holmbyv., 247 47, Flyinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flyinge Verkstads Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-52052.

Eslöv arbetar för att verksamheter som Flyinge Verkstads Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Flyinge Verkstads Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av maskiner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Flyinge Verkstads Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flyinge Verkstads Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Bo Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Berkesköld, Lars Börje som är född 1949 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Flyinge Verkstads Aktiebolag är 556126-8474.