Marieholms Måleri Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva yrkesmåleri av såväl nybyggnader som reparationer jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Marieholms Måleri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Marieholms Måleri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 1968-08-14 så skapades Marieholms Måleri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Marieholms Måleri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Marieholms Måleri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556118-8250 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eslöv.

Just nu är Marieholms Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Marieholms Måleri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0413-70186 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Anders Fredrik -Nilsson, Britt Ann-Marie -Nilsson, Sven Bertil

Följande personer är på något sätt aktiva inom Marieholms Måleri Aktiebolag är Nilsson, Sven Bertil som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Anders Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Britt Ann-Marie som är född 1937 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.