E. Englessons Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och E. Englessons Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och E. Englessons Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för E. Englessons Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

E. Englessons Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1968-05-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som E. Englessons Åkeri Aktiebolag ska trivas.

E. Englessons Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att E. Englessons Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är E. Englessons Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med E. Englessons Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-10407.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med E. Englessons Åkeri Aktiebolag är Englesson, Paul Gunnar Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Englesson, Maj Ing-Britt som är född 1930 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

E. Englessons Åkeri Aktiebolag har 556117-0415 som sitt organisationsnummer.