Otto Nilssons Byggnads Aktiebolag

Skåne län

Information

Otto Nilssons Byggnads Aktiebolag är en verksamhet som finns i Eslöv. I Otto Nilssons Byggnads Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Strandh, Anna Camilla Fredrika som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Nilsson, Sven Arne som är född 1947 och har titeln VD, Nilsson, Sven Arne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ingrid Anna-Greta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantRevisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Otto Nilssons Byggnads Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Otto Nilssons Byggnads Aktiebolag på telefon 0413-19015.

Bolaget skall driva byggnadsrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Otto Nilssons Byggnads Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Otto Nilssons Byggnads Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Otto Nilssons Byggnads Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Otto Nilssons Byggnads Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Otto Nilssons Byggnads Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -suppleanten -Strandh, Anna Camilla Fredrika

Otto Nilssons Byggnads Aktiebolag har 556114-4196 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.