Flyinge Hembageri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Flyinge Hembageri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Flyinge Hembageri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Flyinge Hembageri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Flyinge Hembageri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1963-10-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Flyinge Hembageri Aktiebolag ska trivas.

Flyinge Hembageri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka bageri och konditori, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Flyinge Hembageri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Flyinge Hembageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Flyinge Hembageri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-52035.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Flyinge Hembageri Aktiebolag är Schmidt, Carina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Schmidt, Hans Johan som är född 1971 och har titeln Suppleant, Andersson Eneberg, Åsa Cecilia som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Flyinge Hembageri Aktiebolag har 556089-3173 som sitt organisationsnummer.