Lobi Holding Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Lobi Holding Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lobi Holding Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lobi Holding Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lobi Holding Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1960-10-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som Lobi Holding Aktiebolag ska trivas.

Lobi Holding Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall köpa, sälja och förvalta aktier och andra likvida tillgångar samt lämna administrativ service, samt att bedriva uthyrningsverksamhet avseende tryckeriutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lobi Holding Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Lobi Holding Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Lobi Holding Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-64700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Sandén, Stig Ingemar Firman tecknas av -Edström, Stig Gustaf i förening med en av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Lobi Holding Aktiebolag är Sandén, Stig Ingemar som är född 1947 och har titeln VD, Sandén, Stig Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Stig Gustaf som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandén, John Henrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandén, Stig Martin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln RevisorOttosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Lobi Holding Aktiebolag har 556073-8436 som sitt organisationsnummer.