Gyllanders Mek. Verkstads Aktiebolag

Skåne län

Information

Gyllanders Mek. Verkstads Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Gyllanders Mek. Verkstads Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Gyllanders Mek. Verkstads Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Gyllanders Mek. Verkstads Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1958-05-02. Men sedan 1980-01-01 så har Gyllanders Mek. Verkstads Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Per Håkanssons v. 20, 241 38, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gyllanders Mek. Verkstads Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-16035.

Eslöv arbetar för att verksamheter som Gyllanders Mek. Verkstads Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gyllanders Mek. Verkstads Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall idka mekanisk verkstadsrörelse.

Firmatecknare för Gyllanders Mek. Verkstads Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gyllanders Mek. Verkstads Aktiebolag och det är följande personer, Tennhammar, Kerstin Linnea Ingegerd som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gyllander, Nils Gösta Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Tennhammar, Christer Joakim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisor, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Gyllanders Mek. Verkstads Aktiebolag är 556066-5985.