Eslövåkarna Aktiebolag (Lbc, Eslöv)

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Eslövåkarna Aktiebolag (Lbc, Eslöv) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Eslövåkarna Aktiebolag (Lbc, Eslöv) är ett av dem. Statusen för Eslövåkarna Aktiebolag (Lbc, Eslöv) är att Bolaget är aktivt.

Eslövåkarna Aktiebolag (Lbc, Eslöv) är ett Aktiebolag och skapades 1956-07-27. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Eslövåkarna Aktiebolag (Lbc, Eslöv) ska trivas.

Eslövåkarna Aktiebolag (Lbc, Eslöv) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva åkerirörelse samt förvärva och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eslövåkarna Aktiebolag (Lbc, Eslöv) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Eslövåkarna Aktiebolag (Lbc, Eslöv) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Eslövåkarna Aktiebolag (Lbc, Eslöv) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-68200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Eslövåkarna Aktiebolag (Lbc, Eslöv) är Ström, Bengt Arne som är född 1948 och har titeln VD, Ström, Bengt Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Per Håkan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Mats Ingemar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Bent Henrik Ischiel som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindeberg, Jan Inge Hugold som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotOlsson, Jerry Ingvar Tobias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Åkesson, Eva Jessica som är född 1973 och har titeln Suppleant, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln RevisorLarsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantLarsson, Mats Arne som är född 1963 och har titeln LekmannarevisorNilsson, Johan Nils-Olof som är född 1968 och har titeln LekmannarevisorssuppleantNilsson, Lars Roger som är född 1967 och har titeln LekmannarevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Eslövåkarna Aktiebolag (Lbc, Eslöv) har 556063-3710 som sitt organisationsnummer.