Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB

Skåne län

Information

Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB har haft sedan 1994-01-01. Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bruksg. 18, 241 38, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0413-66800.

Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat.

Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB har idag 556056-1259 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Lesage, Jean-Luc Jacques -Nordberg, Maria Ulrika Firman tecknas av en av -Gränse, Lars Edvard -Nordberg, Maria Ulrika i förening med -Jensen, Carsten Vedel Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB

Bolaget skall tillverka härdat och laminerat glas ävensom driva handel därmed och utöva därmed förenlig rörelse.

I Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jensen, Carsten Vedel som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Nordberg, Maria Ulrika som är född 1963 och har titeln VD, Nordberg, Maria Ulrika som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Gränse, Lars Edvard som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Barjosef, Gabriel som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Björck, Signe Gunnel Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantHemb, Eva Cecilia som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lesage, Jean-Luc Jacques som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Juhl, Otto Gunnar Aage som är född 1952 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantRyman, Karin Rebecka som är född 1980 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantKPMG AB som är född och har titeln RevisorVirén Linder, Åsa Ulrika som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.