Smurfit Kappa Svewell Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Smurfit Kappa Svewell Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Smurfit Kappa Svewell Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Smurfit Kappa Svewell Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Smurfit Kappa Svewell Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1948-01-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Smurfit Kappa Svewell Aktiebolag ska trivas.

Smurfit Kappa Svewell Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel och industriell rörelse inom grafiska och angränsande branscher.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Smurfit Kappa Svewell Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Smurfit Kappa Svewell Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Smurfit Kappa Svewell Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-25770.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Heidenberg, Lars Bertil -Lind, Boo Niclas.

De som är på något sätt har med Smurfit Kappa Svewell Aktiebolag är Lind, Boo Niclas som är född 1965 och har titeln VD, Lind, Boo Niclas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Roland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arnesson, Karl Gustav Michael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Heidenberg, Lars Bertil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jonséus Carlsvi, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Smurfit Kappa Svewell Aktiebolag har 556051-6485 som sitt organisationsnummer.