Dr Håkanssons Vårdfastigheter AB

Skåne län

Information

Dr Håkanssons Vårdfastigheter AB är ett av många bolag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Dr Håkanssons Vårdfastigheter AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dr Håkanssons Vårdfastigheter AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-04-16.

Dr Håkanssons Vårdfastigheter AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1946-12-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dr Håkanssons Vårdfastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-10612.

Eslöv arbetar för att bolag som Dr Håkanssons Vårdfastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dr Håkanssons Vårdfastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dr Håkanssons Vårdfastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dr Håkanssons Vårdfastigheter AB och det är följande personer, Larsson, Knut Sonne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Reinisch, Karin Lisbet som är född 1944 och har titeln Suppleant, Malmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Revisor, Nordin, Eva Ann-Charlotte som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dr Håkanssons Vårdfastigheter AB är 556049-0756.