Aktiebolaget Ringsjö-Hus

Skåne län

Information

556047-0899 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Ringsjö-Hus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Ringsjö-Hus är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Aktiebolaget Ringsjö-Hus finns i.

Aktiebolaget Ringsjö-Hus har varit registrerat sedan 1946-03-22 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Ringsjö-Hus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Aktiebolaget Ringsjö-Hus är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Ringsjö-Hus är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Ringsjö-Hus så kan ni göra det på telefon genom 0413-540340 eller genom brev på följande adress:
Ringsjöhus, 240 36, Stehag

Bolaget skall driva VVS-rörelse, lantbruk och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Ringsjö-Hus och det är Larsson, Sune Olle Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gun-Britt Linnéa Harriett som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,