Smurfit Kappa Sverige AB

Skåne län

Information

I Eslöv finns det ett Aktiebolag som heter Smurfit Kappa Sverige AB. Det finns flera företag som liknar Smurfit Kappa Sverige AB i Skåne län. Eslöv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Smurfit Kappa Sverige AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1938-10-21 så har Smurfit Kappa Sverige AB varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Smurfit Kappa Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Smurfit Kappa Sverige AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Verkstadsv. 18, 241 38, Eslöv. Vi ni istället prata med Smurfit Kappa Sverige AB så kan ni göra det på 0413-68000.

Bolaget skall självt eller genom andelar i andra bolag förvärva och exploatera uppfinningar samt tillverka och försälja produkter och maskiner inom papp- och pappersbranschen.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Heidenberg, Lars Bertil som är född 1955 och har titeln VD, Svensson, Jan Erik som är född 1948 och har titeln Vice VD, Heidenberg, Lars Bertil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Ole Möller som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Ulf Peter Roland som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantRedenvik, Erik Ronald som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Hägg Bergkvist, Solvieg Magreth som är född 1954 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Liljeson, Bert-Ove Urban som är född 1957 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorJonséus Carlsvi, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Hansen, Ole Möller -Heidenberg, Lars Bertil -Svensson, Jan Erik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Smurfit Kappa Sverige AB har 556037-6898 som sitt organisationsnummer.