Fastighets AB Malmgjutaren

Skåne län

Information

Fastighets AB Malmgjutaren är en verksamhet som finns i Eslöv. I Fastighets AB Malmgjutaren finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Tomas Dan Axel som är född 1949 och har titeln VD, Persson, Tomas Dan Axel som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Barbro Ann-Margret som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Cornér, Rasmus Nils Tomas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Elerud, Carl Mats som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighets AB Malmgjutaren så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighets AB Malmgjutaren på telefon 070-5611410.

Bolaget skall genom direkt ägande och genom dotterbolag bedriva import och handel med kläder och textilvaror, konsultverksamhet inom affärsledningsområdet, handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighets AB Malmgjutaren av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighets AB Malmgjutaren är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fastighets AB Malmgjutaren innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Fastighets AB Malmgjutaren är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighets AB Malmgjutaren så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Persson, Tomas Dan Axel

Fastighets AB Malmgjutaren har 556031-8692 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.