Polentus Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Polentus Fastighets Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Eslöv här finns det många olika Aktiebolag. Polentus Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Polentus Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556029-0743.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-2194859 alternativt besöka eller skicka post till Polentus Fastighets Aktiebolag på följande adress Verkstadsv. 12, 241 38, Eslöv.

Polentus Fastighets Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Polentus Fastighets Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Brink, Linnéa Marie som är född 1967 och har titeln Suppleant , Brink, Mona Carina som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva inköp, försäljning och uthyrning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.