DR PERSFOOD PRODUCTION AB

Skåne län

Information

DR PERSFOOD PRODUCTION AB är en verksamhet som finns i Eslöv. I DR PERSFOOD PRODUCTION AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Knut Sonne som är född 1953 och har titeln VD, Larsson, Knut Sonne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Histrup, Paul Ryan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekstrand, Lars Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell Frennesson, Ulla Inger E som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundquist, Lennart Axel som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotOlsen, Sven Aage som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Persson, Yvonne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Månsson, Eva Gertrud Ingar som är född 1948 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantNilsson, Per Åke som är född 1951 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantMalmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln RevisorNordin, Eva Ann-Charlotte som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med DR PERSFOOD PRODUCTION AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå DR PERSFOOD PRODUCTION AB på telefon 0413-440100.

Idag är DR PERSFOOD PRODUCTION AB av bolagstypen Aktiebolag.

DR PERSFOOD PRODUCTION AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

DR PERSFOOD PRODUCTION AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och DR PERSFOOD PRODUCTION AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DR PERSFOOD PRODUCTION AB så är det följande:

DR PERSFOOD PRODUCTION AB har 556018-0241 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.