Eslövs Måleri och Byggservice AB

Skåne län

Information

556011-2772 är organisationsnummer för bolaget Eslövs Måleri och Byggservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eslövs Måleri och Byggservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Eslövs Måleri och Byggservice AB finns i.

Eslövs Måleri och Byggservice AB har varit registrerat sedan 1912-12-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eslövs Måleri och Byggservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Eslövs Måleri och Byggservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eslövs Måleri och Byggservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Eslövs Måleri och Byggservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-555352 eller genom brev på följande adress:
Bruksg. 7 B, 241 39, Eslöv

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra underhålls- och reparationsarbeten på fastigheter. Verksamheten skall även innefatta nyproduktion av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eslövs Måleri och Byggservice AB och det är Lingheimer, Sven Martin som är född 1973 och har titeln VD, Lingheimer, Sven Martin som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lingheimer, Mona Petra Veronika som är född 1968 och har titeln Suppleant, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor