STILL Sverige AB

Skåne län

Information

I Eslöv finns det ett Aktiebolag som heter STILL Sverige AB. Det finns flera verksamheter som liknar STILL Sverige AB i Skåne län. Eslöv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

STILL Sverige AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1906-06-25 så har STILL Sverige AB varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är STILL Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med STILL Sverige AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Wilhelm Sonessons v., 241 96, Stockamöllan. Vi ni istället prata med STILL Sverige AB så kan ni göra det på 0413-544900.

Still Stocka AB med säte i stockmöllan, Eslövs kommun, är en av Sveriges ledande leverentörer av truckar och materialhanteringsutrustning och erbjuder helhetslösningar till sina kunder. Marknadsföring och försäljning sker under varumärkena Stocka och Still. Bolaget ansvarar för försäljning av Still-koncernens produkter på den svenska marknaden.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Pagenkopf, Ulf som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Hoppe, Gerner som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Hoppe, Gerner som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Knoef, Albert Johan Gerard Titus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Halma, Vincent Harmen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Inhammar, Karl Anders Niklas som är född 1974 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantPetersén, Carl Jöran som är född 1950 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Rasmusson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -externa firmatecknaren -Hoppe, Gerner -Knoef, Albert Johan Gerard Titus .

STILL Sverige AB har 556006-8388 som sitt organisationsnummer.