TEK-en Funktioner o tjänster

Skåne län

Information

I Eslöv finns det ett Enskild firma som heter TEK-en Funktioner o tjänster. Det finns flera bolag som liknar TEK-en Funktioner o tjänster i Skåne län. Eslöv är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

TEK-en Funktioner o tjänster är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-09-04 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2003-09-08 så har TEK-en Funktioner o tjänster varit registrerat och sedan 2003-09-04 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är TEK-en Funktioner o tjänster och det finns fler bolag som är det i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med TEK-en Funktioner o tjänster så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med TEK-en Funktioner o tjänster så kan ni göra det på 073-9220189.

Projektledning vid framtagande av organisationsanpassade systemlösningar, flöde, webblösningar samt dess införande i en organisation, företrädesvis mellan beställare brukare och producenter av mediematerial.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jönsson, Bo Göran som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

TEK-en Funktioner o tjänster har 540302-XXXX som sitt organisationsnummer.