Vård och Hälsa - IHOPA, i hemmet och på arbetet

Skåne län

Information

520723-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Vård och Hälsa - IHOPA, i hemmet och på arbetet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vård och Hälsa - IHOPA, i hemmet och på arbetet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Vård och Hälsa - IHOPA, i hemmet och på arbetet finns i.

Vård och Hälsa - IHOPA, i hemmet och på arbetet har varit registrerat sedan 1992-05-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Vård och Hälsa - IHOPA, i hemmet och på arbetet så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Vård och Hälsa - IHOPA, i hemmet och på arbetet är och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Vård och Hälsa - IHOPA, i hemmet och på arbetet är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vård och Hälsa - IHOPA, i hemmet och på arbetet så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Friskvårds- och sjukvårdstjänster och därtill hörande försäljning av tillhörande frisk- och sjukvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Vård och Hälsa - IHOPA, i hemmet och på arbetet och det är Olsson Beijer, Kerstin Agneta som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,