KUNGABACKENS ELSERVICE

Skåne län

Information

520516-XXXX är organisationsnummer för bolaget KUNGABACKENS ELSERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KUNGABACKENS ELSERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som KUNGABACKENS ELSERVICE finns i.

KUNGABACKENS ELSERVICE har varit registrerat sedan 1982-03-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KUNGABACKENS ELSERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

KUNGABACKENS ELSERVICE är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för KUNGABACKENS ELSERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med KUNGABACKENS ELSERVICE så kan ni göra det på telefon genom 0413-30284 eller genom brev på följande adress:

Nyinstallation och reparationsarbete inom el.sek- torn samt försäljning av el.materiel

Det finns olika personer som har en koppling med KUNGABACKENS ELSERVICE och det är CEDERVALL, KENNETH WILLIAM som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,