Ateljé Perlorna

Skåne län

Information

510319-XXXX är organisationsnummer för företaget Ateljé Perlorna. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ateljé Perlorna är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Ateljé Perlorna finns i.

Ateljé Perlorna har varit registrerat sedan 1997-10-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ateljé Perlorna så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Ateljé Perlorna är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Ateljé Perlorna är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ateljé Perlorna så kan ni göra det på telefon genom 0413-14730 eller genom brev på följande adress:

Handel med textilier, hantverk och sybehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Ateljé Perlorna och det är Nimren, Paula Orvokki som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,