E E Service

Skåne län

Information

E E Service är ett av många företag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som E E Service finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

E E Service är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

E E Service som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-10-07. Men sedan 1995-01-01 så har E E Service varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på E E Service så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-61491.

Eslöv arbetar för att företag som E E Service ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för E E Service. Det finns flera företag i Skåne län.

Export och import av hushållsartiklar, souvenirer och elektroniska apparater samt reservdelar till dessa. Service av elektroniska apparter såsom radio, TV, video och data. Import och försäljning av köksinredningar och hushållsmaskiner.

Firmatecknare för E E Service är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till E E Service och det är följande personer, Lutczyk, Janusz som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för E E Service är 501101-XXXX.