LUNDABYGDENS ELINSTALLATIONER G TALLNER

Skåne län

Information

LUNDABYGDENS ELINSTALLATIONER G TALLNER är en verksamhet som finns i Eslöv. I LUNDABYGDENS ELINSTALLATIONER G TALLNER finns det lite olika personer som är förknippade och det är TALLNER, GERT ARNE som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med LUNDABYGDENS ELINSTALLATIONER G TALLNER så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå LUNDABYGDENS ELINSTALLATIONER G TALLNER på telefon 0411-528715.

Elinstallationer och service samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är LUNDABYGDENS ELINSTALLATIONER G TALLNER av bolagstypen Enskild firma.

LUNDABYGDENS ELINSTALLATIONER G TALLNER är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

LUNDABYGDENS ELINSTALLATIONER G TALLNER innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och LUNDABYGDENS ELINSTALLATIONER G TALLNER är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LUNDABYGDENS ELINSTALLATIONER G TALLNER så är det följande:

LUNDABYGDENS ELINSTALLATIONER G TALLNER har 500815-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.