J-E Almqvist Bokföringsbyrå

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eslöv och J-E Almqvist Bokföringsbyrå är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och J-E Almqvist Bokföringsbyrå är ett av dem. Statusen för J-E Almqvist Bokföringsbyrå är att Bolaget är aktivt.

J-E Almqvist Bokföringsbyrå är ett Enskild firma och skapades 1995-03-24. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som J-E Almqvist Bokföringsbyrå ska trivas.

J-E Almqvist Bokföringsbyrå är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bokföringsbyrå, handel med hästar och hästutrustning, hästupp- födning , träning och tävling med hästar, utbildning av hästar och ryttare, design och konstruktion av hinder och banor för hästsport och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J-E Almqvist Bokföringsbyrå är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är J-E Almqvist Bokföringsbyrå och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med J-E Almqvist Bokföringsbyrå så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-202129.

.

De som är på något sätt har med J-E Almqvist Bokföringsbyrå är Almqvist, Gustav Jan-Erik som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

J-E Almqvist Bokföringsbyrå har 500225-XXXX som sitt organisationsnummer.