Apollonia - regeneration och holistisk tandhälsa

Skåne län

Information

500112-XXXX är organisationsnummer för företaget Apollonia - regeneration och holistisk tandhälsa. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Apollonia - regeneration och holistisk tandhälsa är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Apollonia - regeneration och holistisk tandhälsa finns i.

Apollonia - regeneration och holistisk tandhälsa har varit registrerat sedan 1990-05-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Apollonia - regeneration och holistisk tandhälsa så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Apollonia - regeneration och holistisk tandhälsa är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Apollonia - regeneration och holistisk tandhälsa är följande:

Vill ni komma i kontakt med Apollonia - regeneration och holistisk tandhälsa så kan ni göra det på telefon genom 046-98287 eller genom brev på följande adress:

Tandläkarpraktik, akupunkturbehandling, kurs- och konsultverksamhet inom nämnda områden samt för- säljning av tandvårdsprodukter och naturmedicinska medel.

Det finns olika personer som har en koppling med Apollonia - regeneration och holistisk tandhälsa och det är Wislocka, Dana Maria som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,