Hemul Elektronik & Data

Skåne län

Information

Hemul Elektronik & Data hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Hemul Elektronik & Data finns. I Eslöv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Hemul Elektronik & Data tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Hemul Elektronik & Data har haft sedan 1998-01-01. Hemul Elektronik & Data har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hemul Elektronik & Data så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-157025.

Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Hemul Elektronik & Data har idag 490917-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hemul Elektronik & Data

Serviceverkstad för elektronik och datorer, kommissionshandel med begagnad elektronisk och datautrustning, installation av program, inställningar, rådgivning, utbildning, konsultverksamhet, hem- sidor och programmering, tekniska översättningar till och från portugisiska, internettjänster samt konstruktion av elektronik och datautrustning. Med elektronik avses följande typer av utrustning: Datorer, datatillbehör och kringurustning till datorer såsom skrivare, bildskärmar och scanner. Hemelektronik såsom TV, video, stereo, telefoner och videospel. Elektroniska och elektriska hushållsmaskiner. Elektronsika kontorsmaskiner såsom kopieringsmaskiner, fax och skrivmaskiner. Elektronisk industriell apparatur som avses att användas i olika branscher, såsom inom foto, handel och underhållning. Elektroniska och elektriska mätinstrument såsom oscilloskop, frek- vensräknare, ström- och spänningsmätare och nätaggregat. Konstruktion, test och reparation av elektroniska prototyper, både egna konstruktioner och legotillverkning.

I Hemul Elektronik & Data så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alves Batista, Romeu José De Masc som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .