ENGFALKS SMEDJA

Skåne län

Information

480930-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ENGFALKS SMEDJA. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ENGFALKS SMEDJA är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som ENGFALKS SMEDJA finns i.

ENGFALKS SMEDJA har varit registrerat sedan 1985-11-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ENGFALKS SMEDJA så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

ENGFALKS SMEDJA är och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är .

Firmatecknare för ENGFALKS SMEDJA är följande:

Vill ni komma i kontakt med ENGFALKS SMEDJA så kan ni göra det på telefon genom 0413-70973 eller genom brev på följande adress:

Smidesverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ENGFALKS SMEDJA och det är ENGFALK, ULF BERNE som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,