CHR. GERTSSONS MASKINSTATION

Skåne län

Information

480702-XXXX är organisationsnummer för verksamheten CHR. GERTSSONS MASKINSTATION. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CHR. GERTSSONS MASKINSTATION är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som CHR. GERTSSONS MASKINSTATION finns i.

CHR. GERTSSONS MASKINSTATION har varit registrerat sedan 1979-03-01 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CHR. GERTSSONS MASKINSTATION så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

CHR. GERTSSONS MASKINSTATION är och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är .

Firmatecknare för CHR. GERTSSONS MASKINSTATION är följande:

Vill ni komma i kontakt med CHR. GERTSSONS MASKINSTATION så kan ni göra det på telefon genom 0413-31328 eller genom brev på följande adress:

Maskinstationsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med CHR. GERTSSONS MASKINSTATION och det är GERTSSON, ULF CHRISTER som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,