F:A GAY SVENSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI

Skåne län

Information

470916-XXXX är organisationsnummer för verksamheten F:A GAY SVENSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F:A GAY SVENSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som F:A GAY SVENSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI finns i.

F:A GAY SVENSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI har varit registrerat sedan 1977-04-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för F:A GAY SVENSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

F:A GAY SVENSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI är och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är .

Firmatecknare för F:A GAY SVENSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med F:A GAY SVENSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI så kan ni göra det på telefon genom 046-303607 eller genom brev på följande adress:

Bleck- och plåtslagerirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med F:A GAY SVENSSONS BLECK- O PLÅTSLAGERI och det är Svensson, Guy Christer som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,