FLINK MUSIK & FÖRVALTNING

Skåne län

Information

470714-XXXX är organisationsnummer för företaget FLINK MUSIK & FÖRVALTNING. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FLINK MUSIK & FÖRVALTNING är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som FLINK MUSIK & FÖRVALTNING finns i.

FLINK MUSIK & FÖRVALTNING har varit registrerat sedan 1989-05-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FLINK MUSIK & FÖRVALTNING så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

FLINK MUSIK & FÖRVALTNING är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för FLINK MUSIK & FÖRVALTNING är följande:

Vill ni komma i kontakt med FLINK MUSIK & FÖRVALTNING så kan ni göra det på telefon genom 046-61523 eller genom brev på följande adress:

Arrangering och komposition av musik, underhåll- nings-, konsert- och dansverksamhet, musikalisk konsultverksamhet, musikundervisning, handel med musikinstrument och tillbehör samt äga och *forts*

Det finns olika personer som har en koppling med FLINK MUSIK & FÖRVALTNING och det är FLINK, LARS GEORG som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,