Ber Bir Möbeltapetsering - Import

Skåne län

Information

Ber Bir Möbeltapetsering - Import är ett bolag som finns i Eslöv. I Ber Bir Möbeltapetsering - Import finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vrbanjac, Mehmed som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ber Bir Möbeltapetsering - Import så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ber Bir Möbeltapetsering - Import på telefon 0413-14996.

Hantverksmässigt driven tapetserarverkstad kombinerad med import av möbler, såsom soffor, fåtöljer, stolar, sängar och bädd- utrustning. Möbelomklädnad och renovering.

Idag är Ber Bir Möbeltapetsering - Import av bolagstypen Enskild firma.

Ber Bir Möbeltapetsering - Import är ett av många bolag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ber Bir Möbeltapetsering - Import innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-03-26 och Ber Bir Möbeltapetsering - Import är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-03-26.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ber Bir Möbeltapetsering - Import så är det följande:

Ber Bir Möbeltapetsering - Import har 460513-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.