GERT NILSSONS BILSERVICE

Skåne län

Information

460306-XXXX är organisationsnummer för bolaget GERT NILSSONS BILSERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GERT NILSSONS BILSERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som GERT NILSSONS BILSERVICE finns i.

GERT NILSSONS BILSERVICE har varit registrerat sedan 1988-01-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GERT NILSSONS BILSERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

GERT NILSSONS BILSERVICE är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för GERT NILSSONS BILSERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med GERT NILSSONS BILSERVICE så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med GERT NILSSONS BILSERVICE och det är NILSSON, GERT INGVAR RÅLAND som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,