JAKA BYGGSERVICE

Skåne län

Information

460202-XXXX är organisationsnummer för företaget JAKA BYGGSERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JAKA BYGGSERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som JAKA BYGGSERVICE finns i.

JAKA BYGGSERVICE har varit registrerat sedan 1977-08-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JAKA BYGGSERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

JAKA BYGGSERVICE är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för JAKA BYGGSERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med JAKA BYGGSERVICE så kan ni göra det på telefon genom 0413-544900 eller genom brev på följande adress:

Stålkonstruktioner, plåt- och snickeriarbeten inom byggbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med JAKA BYGGSERVICE och det är KARLSSON, KURT JANNE som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,