Jollywood Skog & Äventyr

Skåne län

Information

450820-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Jollywood Skog & Äventyr. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jollywood Skog & Äventyr är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Jollywood Skog & Äventyr finns i.

Jollywood Skog & Äventyr har varit registrerat sedan 2005-11-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jollywood Skog & Äventyr så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Jollywood Skog & Äventyr är och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Jollywood Skog & Äventyr är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jollywood Skog & Äventyr så kan ni göra det på telefon genom 046-61096 eller genom brev på följande adress:

Skogsbruk och upplevelseäventyr.

Det finns olika personer som har en koppling med Jollywood Skog & Äventyr och det är Myrkrans, Gert Åke Ingvar Mårten som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,