Emhan Konsult

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eslöv och Emhan Konsult är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Emhan Konsult är ett av dem. Statusen för Emhan Konsult är att Bolaget är aktivt.

Emhan Konsult är ett Enskild firma och skapades 1995-10-27. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Emhan Konsult ska trivas.

Emhan Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Journalistik och ordbehandling. Försäljning av egenproducerade texter och bilder, repotage, artiklar samt översättningar och redigering av trycksaker och dokument.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Emhan Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Emhan Konsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Emhan Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-10555.

.

De som är på något sätt har med Emhan Konsult är Hansson, Ulla Birgitta som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Emhan Konsult har 450430-XXXX som sitt organisationsnummer.