KURTS GRÄV O PLANERINGSARBETE

Skåne län

Information

441029-XXXX är organisationsnummer för verksamheten KURTS GRÄV O PLANERINGSARBETE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KURTS GRÄV O PLANERINGSARBETE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som KURTS GRÄV O PLANERINGSARBETE finns i.

KURTS GRÄV O PLANERINGSARBETE har varit registrerat sedan 1984-05-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KURTS GRÄV O PLANERINGSARBETE så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

KURTS GRÄV O PLANERINGSARBETE är och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är .

Firmatecknare för KURTS GRÄV O PLANERINGSARBETE är följande:

Vill ni komma i kontakt med KURTS GRÄV O PLANERINGSARBETE så kan ni göra det på telefon genom 0413-70774 eller genom brev på följande adress:

Schaktarbete

Det finns olika personer som har en koppling med KURTS GRÄV O PLANERINGSARBETE och det är VAN DER SCHAAF, KURT JAN som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,