ANDERSSONS GARN O TEXTIL

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eslöv och ANDERSSONS GARN O TEXTIL är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ANDERSSONS GARN O TEXTIL är ett av dem. Statusen för ANDERSSONS GARN O TEXTIL är att Bolaget är aktivt.

ANDERSSONS GARN O TEXTIL är ett Enskild firma och skapades 1981-02-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ANDERSSONS GARN O TEXTIL ska trivas.

ANDERSSONS GARN O TEXTIL är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med garner, tyger m.m.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ANDERSSONS GARN O TEXTIL är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är ANDERSSONS GARN O TEXTIL och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med ANDERSSONS GARN O TEXTIL så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-14181.

.

De som är på något sätt har med ANDERSSONS GARN O TEXTIL är ANDERSSON, HANS INGE ASSAR som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ANDERSSONS GARN O TEXTIL har 430904-XXXX som sitt organisationsnummer.