Margits Kroll o Plymå

Skåne län

Information

I Eslöv finns det ett Enskild firma som heter Margits Kroll o Plymå. Det finns flera företag som liknar Margits Kroll o Plymå i Skåne län. Eslöv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Margits Kroll o Plymå är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1998-09-23 så har Margits Kroll o Plymå varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Margits Kroll o Plymå och det finns fler företag som är det i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Margits Kroll o Plymå så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Margits Kroll o Plymå så kan ni göra det på 046-52238.

Tapetsering, stoppning, lagning och försäljning av gamla och nya möbler. Sömnad, lagning och försäljning av textilier och kläder. Omklädsel och lagning av bil-, båt- och husvagnstextilier, knappslagning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Danielsson, Margit Linnéa som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Margits Kroll o Plymå har 421010-XXXX som sitt organisationsnummer.