L.A.S. INTERNATIONAL CONSULTANCY & TRADE

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eslöv och L.A.S. INTERNATIONAL CONSULTANCY & TRADE är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och L.A.S. INTERNATIONAL CONSULTANCY & TRADE är ett av dem. Statusen för L.A.S. INTERNATIONAL CONSULTANCY & TRADE är att Bolaget är aktivt.

L.A.S. INTERNATIONAL CONSULTANCY & TRADE är ett Enskild firma och skapades 1987-10-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som L.A.S. INTERNATIONAL CONSULTANCY & TRADE ska trivas.

L.A.S. INTERNATIONAL CONSULTANCY & TRADE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultativ verksamhet inom internationell marknadsföring för danska och svenska företag. agent för svenska livsmedelsföretag i danmark. export och import av promotionsartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att L.A.S. INTERNATIONAL CONSULTANCY & TRADE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är L.A.S. INTERNATIONAL CONSULTANCY & TRADE och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med L.A.S. INTERNATIONAL CONSULTANCY & TRADE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-17660.

.

De som är på något sätt har med L.A.S. INTERNATIONAL CONSULTANCY & TRADE är Svensson, Leif-Arne Ragnar som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

L.A.S. INTERNATIONAL CONSULTANCY & TRADE har 410913-XXXX som sitt organisationsnummer.