Lantgårdens Naturprodukter i Flyinge

Skåne län

Information

400428-XXXX är organisationsnummer för företaget Lantgårdens Naturprodukter i Flyinge. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lantgårdens Naturprodukter i Flyinge är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Lantgårdens Naturprodukter i Flyinge finns i.

Lantgårdens Naturprodukter i Flyinge har varit registrerat sedan 2003-04-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lantgårdens Naturprodukter i Flyinge så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Lantgårdens Naturprodukter i Flyinge är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Lantgårdens Naturprodukter i Flyinge är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lantgårdens Naturprodukter i Flyinge så kan ni göra det på telefon genom 046-52682 eller genom brev på följande adress:

Handel med sågspån, begagnade pallar och julgranar.

Det finns olika personer som har en koppling med Lantgårdens Naturprodukter i Flyinge och det är Lindgren, Claes Anders Martin som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,