EL EKONOMI ÅKE LINDSKOG

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eslöv och EL EKONOMI ÅKE LINDSKOG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och EL EKONOMI ÅKE LINDSKOG är ett av dem. Statusen för EL EKONOMI ÅKE LINDSKOG är att Bolaget är aktivt.

EL EKONOMI ÅKE LINDSKOG är ett Enskild firma och skapades 1989-01-23. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som EL EKONOMI ÅKE LINDSKOG ska trivas.

EL EKONOMI ÅKE LINDSKOG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Kalkyl- och konsultverksamhet inom elbranschen samt elinstallationer samt försäljning av el- material.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EL EKONOMI ÅKE LINDSKOG är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02.

Idag är EL EKONOMI ÅKE LINDSKOG och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med EL EKONOMI ÅKE LINDSKOG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-60787.

.

De som är på något sätt har med EL EKONOMI ÅKE LINDSKOG är Lindskog, Sven Åke Ingvar som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

EL EKONOMI ÅKE LINDSKOG har 390511-XXXX som sitt organisationsnummer.