NILSSONS BLECK-PLÅTSLAGERI

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eslöv och NILSSONS BLECK-PLÅTSLAGERI är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och NILSSONS BLECK-PLÅTSLAGERI är ett av dem. Statusen för NILSSONS BLECK-PLÅTSLAGERI är att Bolaget är aktivt.

NILSSONS BLECK-PLÅTSLAGERI är ett Enskild firma och skapades 1959-06-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som NILSSONS BLECK-PLÅTSLAGERI ska trivas.

NILSSONS BLECK-PLÅTSLAGERI är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bleck och plåtslagerirörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NILSSONS BLECK-PLÅTSLAGERI är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är NILSSONS BLECK-PLÅTSLAGERI och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med NILSSONS BLECK-PLÅTSLAGERI så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-544148.

.

De som är på något sätt har med NILSSONS BLECK-PLÅTSLAGERI är NILSSON, GERT OLLE som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

NILSSONS BLECK-PLÅTSLAGERI har 380913-XXXX som sitt organisationsnummer.